Bezoek ons

Op verzoek van onze vaste klanten elke zaterdag weer open!

Je vindt ons op de Dieze 27 in Best. Dat is tien minuten rijden vanaf Eindhoven en vijf minuten rijden vanaf de A2. Bezoek ons tijdens openingstijden of maak telefonisch een afspraak.

Locatie

De Dieze 27
5684 PR
Best

Start navigatie

Openingstijden


De antiekhandel is elke zaterdag open van 10 tot 16 uur.

Wil je langskomen op een andere tijd? Geen probleem. Je kunt telefonisch een andere afspraak maken.

Art-galerie Guntlisbergen verkoopt kunststukken uit een kunstcollectie van internationale allure, op een oppervlakte van meer dan 4000 vierkante meter. De kern van het aanbod bestaat uit beelden, kasten en schilderijen. Levensgrote Boeddha's, terracotta-figuren en Tibetaanse kasten; de producten komen uit alle windstreken en u vindt ze nergens anders dan bij ons. Bij deze artikelen staat een goede kwaliteit en uitstraling altijd voorop. Aangezien de voorraad uit meer dan 10.000 stuks behelst, geeft deze website u enkel een impressie van het aanbod. Voor de totale indruk bent u van harte uitgenodigd op de Dieze 27 in Best, tijdens een van onze openingsdagen. Kijk, voel en laat u verbazen in een omgeving die recht doet aan de herkomst van de producten. Heeft u vragen over onderstaand aanbod? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag.

Al meer dan vijftig jaar is de naam Guntlisbergen een begrip als het gaat om de verkoop en handel van unieke kunst uit alle windstreken. Na de opening van ADC in Acht was het plan dat de oudste tak van de familie met pensioen zou gaan. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kan. Tijdens een drie jaar durende wereldreis, deed het koppel Ad en Dien Guntlisbergen uiteindelijk toch weer wat ze altijd al het liefst deden: vol passie op zoek gaan naar de mooiste kunst. Het verworven aantal nieuwe artikelen was echter zo groot, dat er al snel plannen ontstonden voor een nieuw concept: een art-galerie met daarin de meest diverse kunstcollectie van Nederland. Zodoende geeft deze website u vol een inkijk in het heropende pand aan de Dieze 27 in Best. Een volgende mijlpaal in de geschiedenis van de familie Guntlisbergen.